Vi er alle forskjellige

Hva hadde verden blitt hvis alle var like?

Noen er god i matte og blir flinke ingeniører. Noen er flink med hendene, og blir utmerkede mekanikere. Noen er flink å lage mat, og blir flotte kokker. Noen sprer glede, og lever av det.

Vi har helter som står på i helsevesenet, som risikerer mer enn de fleste. Vi har helter i butikkene, som får samfunnet til å gå rundt. Vi har helter som sitter og gjør vanskelige avgjørelser i tunge tider. Vi har helter som har vært uheldige og blitt syk, de må vise en styrke som de fleste av oss ikke aner.

Noen av oss er høye, mens andre er lave. Noen er sterke, men andre er ikke. Noen er tynne, mens andre er tjukke. Noen er sjenerte, mens andre er utadvendte. Noen er raske, mens noen er sterke. Noen er født med er ekstra kromosom, mens andre ikke.

Vi er alle født forskjellige, med forskjellige egenskaper. Vi må ikke sammenligne oss med hverandre, men heller se hva vi er flinke til.

Samfunnet er bygget opp av forskjellighet og vi alle har forskjellige egenskaper. Alle er like viktig, det er vi spesielt i denne krisen.

Slik håper jeg det fortsetter å bli.

I dag er det verdensdagen for Downs Syndrome. Jeg er så heldig og har blitt kjent med flere av de, og ingen viser så mye ekte glede og kjærlighet!

Jeg oppfordrer deg til å vise at det er viktig at vi er forskjellige, og det er ikke noe gale med det.

 

Peace out, 

Sigurd 

 

 

2 kommentarer
   1. Hei! Jeg skal tilbake 15. April. De spurte om jeg ville forlenge utsettelsen, men det svarte jeg absolutt nei til.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg