Tusen takk!!

For en måned siden skulle jeg ta sosial selvmord. Jeg innrømte utfordringene mine og mine gale handlinger og begynne å blogge. Jeg forventet at folk skulle snu ryggen til meg, men penger har rent inn og totalt sett har blogg blitt delt nærmere 1000 ganger!

Spleis, wow!

I forbindelsen med at jeg innrømte det valgte jeg å starte en innsamlingsaksjon for at jeg skulle få betalt tilbake de jeg skylder. Jeg har tross alt mistet jobben og alle mine inntekter, samtidig som jeg er dømt til en relativt lang og streng soning på 9 måneder. Kanskje jeg hadde et lite håp om å kanskje få et par tusen, jeg vet ikke, men jeg hadde aldri trodd at 78 personer ville velge å hjelpe meg økonomisk til å betale tilbake og jeg har fått over 20.000kr inn! Det er utrolig rørende og snilt! Jeg har engang ikke fått tid til å begynne å takke folk for det. Det er utrolig rart å tenke for seg egentlig, se for deg 78 personer på en lang rekke som vil gi meg støtte. Det er spinnvillt. TAKK!! ❤️ Det hjelper meg utrolig mye på veien til å få betalt tilbake alle nå som jeg ikke har inntekt.

Link til spleisen: https://www.spleis.no/project/91041

 

Tusen takk!!

Støtten

Jeg har også fått uendelig antall meldinger fra både kjente og ukjente. Det er kjekt, til tross for at jeg egentlig ikke ønsker støtte. Jeg føler liksom ikke at jeg fortjener det, jeg vil helst bli punchet i trynet, og det er kanskje grunnen til at jeg gikk offentlig. Jeg ville straffe meg selv, men effekten ble motsatt. Det har ført til at jeg nesten ikke helt vet hva jeg skal svare folk. Samtidig ser jeg at delingene har økt og mange leser blogge, bare det forrige innlegget der jeg skrev om søsteren min ble delt nesten 200 ganger. Det er så sykt rart, ekkelt, men samtidig godt!

Det har selvsagt vært noen som har valgt å snu ryggen til meg og si dritt, men det er litt godt. Jeg trenger også å kjenne på at dette ikke er okei, men det finnes sikkert alltid en grense.

Samtidig fikk for 3 uker siden beskjed om at søknaden om å få lov å ta eksamene til tross for manglende oppmøte ble godkjent. Jeg hadde aldri trodd det for å være ærlig, og det førte til at jeg måtte lære meg 4 pensum til forskjellige eksamener på få dager. Vanvittig intenst, men i går havnet jeg utrolig nok i mål.

Jeg kan endelig legge studiebøkene på hyllen nå for et par uker. Planen er å få blogget litt mer igjen og få reflektert over veien videre.

Helt utrolig hvor mange gode personer som finnes, har lyst å gi alle dere en stor god klem!!

 

Sosiale medier:
Instagram: Sigurdsun
Snap: crazysigg

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg