Tror jeg hadde heller løpt naken ned Karl Johan..

Spleisen er nå avsluttet! Jeg tror jeg heller hadde postet et bilde av meg naken enn å be folk om penger. Vel, jeg har vel strengt talt allerede postet et “nakenbilde”, kanskje jeg heller skal si at jeg tror jeg heller ville løpt naken ned Karl Johan, men uansett.. ENDELIG er spleisen avsluttet. Det har vært så utrolig ubehagelig å motta penger fra både kjente og fremmede at det er helt ubeskrivelig.

 

28.000kr fra 90 forskjellige personer, det er så sykt det. I tillegg til 3.500 via vippsen til mammsi som brukes også til tilbakebetaling. Se for deg over 90 personer som står på en lang rekke for å gi meg penger, hva faaaderullan liksom? Hvis man gjør det om til arbeidstimer så er det faktisk helt idiotisk å tenke på hvor mange timer folk har jobbet for å hjelpe meg. Da jeg startet innsamlingsaksjonen vet jeg ikke helt hva jeg tenkte. Det var veldig impulsivt og jeg har kjent mange ganger stikk av anger og panikk etter jeg gjorde det. Å se gamle kjente sende penger er så rart.

 

 

Et av de siste innbetalingene var av en gammel barneskolevenn som sendte 1000kr. Jeg ble helt satt ut og felte noen tårer da jeg så den. Det er så sykt egentlig, panikken slår meg og skammen fyller meg, samtidig blir hjertet mitt varmet. Dette er jo det siste jeg fortjener etter å ha brutt så mange personers tillit. Jeg er ikke en person som liker å gå gaver eller rett og slett få noe gratis, så det er helt ute av komfortsonen min og jeg er utrolig glad den er avsluttet nå.

 

De jeg svindlet har naturligvis vært forbanna på meg. Jeg har mottatt mange trusler, noen mindre alvorlige, mens noen har truet med å banke meg. Helt ærlig, så fortjener jeg truslene, men sinnet mitt klarte så vidt å overleve de. Noen har også kommet på døren og truet meg. Bare når jeg ser tilbake på de kjenner jeg pulsen stiger og selvhatet øker, men jeg må begynne å se tilbake og rydde opp. Pengene som har blitt samlet inn hjelper meg godt på veien å til å begynne i en ende og starte å de tilbake. Jeg tipper jeg får betalt tilbake rundt 6-7 personer takket være dere! Kommer nok med et nytt innlegg hvor jeg legger ved bevis at jeg har brukt pengene til å betale de jeg svindlet, men det tar litt tid før vi mottar pengene fra spleisen.

 

Elsker dere folkens, er i grunn det jeg ville si.

 

Psst! Følg meg gjerne på Facebook

Les også:

Fallet – Svindelen
Året jeg ikke skulle fullføre
9 måneder fengsel
Pengespillavhengighet

Peace out,
Crazysig

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg