Så var TV2 her..

“Bare lag litt kaffe du, vi ønsker å ha noe tilleggsmateriale vi kan supplemetere saken med!” Slik endte jeg, som alltid lager for sterk kaffe, å late som jeg er barista foran et stort kamera, som skal muligens bli vist på nyhetene over hele Norge. Men det er (dessverre) ikke kaffe saken skal handle om.

 

TV2 ønsket nemlig å lage en sak om historien min, men ettersom jeg var innlagt på det tidspunktet de kontaktet meg, valgte vi å utsette det. Det er også en svært vanskelig sak å skrive om, ettersom det er viktig at det ikke blir støtende for pårørende eller de jeg svindlet. Det skal også være håndterbart for meg, og forhåpentligvis ikke noe jeg angrer på. Jeg stiller meg tross alt ut som en idiot foran hele Norge.

 

Nå går jeg fra å bare fortelle historien min til et par hundre av mine venner, til å gå riksdekkende ut. Veldig risikabelt, men likevel føler jeg at det er så utrolig mange temaer som trenger å belyst, som veldig få tør å snakke om. Vi snakket om nesten alt i dag, selvmordstanker, spilleavhengighet, tabu, depresjon, kreditter osv.. Det er snakk om at det blir et nyhetsinnslag, slik at det er veldig tidsbegrenset. Det er ikke bare bare å få plass til alt inn på et par minutter. Siden saken blir såpass omfattende, tar det nok en stund før den blir klargjort, så det er ingenting som blir forhastet med det første, heldigvis.

 

Må ærlig innrømme at jeg er ganske spent på hvordan saken blir. Å skrive om spillavhengighet i seg selv er ganske “kjedelig”, derfor er det bra for nyhetsbilde at det er en konkret historie tilknyttet til den, slik at historien min blir mye av fokuset, slik jeg forstod det. Med en gang det er en reel historie bak problematikken, blir det øyeblikkelig mer interessant å lese om.

 

Skal møte videomannen senere til uken for å ta flere klipp rundt om kring i Ålesund, men for øyeblikket er været helt ubrukelig og satt en demper for det i dag!

 

Peace out,
Crazysig

Psst! Følg meg gjerne på Facebook

Les også:
Året jeg ikke skulle fullføre
Pengespillavhengighet
Tror jeg heller hadde løpt naken ned Karl Johan

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg