Nei, det er ikke idioter du utnytter.

Det er personer i personlig økonomisk krise du utnytter.
Ikke idioter.

Finansmann Jan Petter Sissener har investert millioner i forbruksbanker. Han gikk nylig ut og sa at det ikke er en varig business-modell, for det er ikke nok idioter. 

Skjermdump fra E24. Saken kan leses her

Sissener, av alle personer, bør da inderlig vite at det er desperate personer i vanskelige personlige kriser han utnytter og tjener penger på.

Alle vet av forbrukslån er noe man aldri, eller svært sjeldent bør ta opp. Når rentene er på rundt 20% og lånesatsene på flere hundre tusener, så sier det seg selv at man ikke bør ta opp de. Likevel er det noen som tar opp slike lån, og det er som regel personer som er i en ekstremt vanskelig personlig krise. De trenger ikke å være idioter, men de kan være desperate. Det er en enorm stor forskjell på, Sissener.

Sissener eier ifølge E24 4.5 millioner aksjer (ca 50 millioner kroner) i Komplett Bank. Det er en bank som bevisst reklamerer i pauser på sportsarrangementer. Det er lettere å få nærmere milliongjeld hos de med 20% rente, enn det er å få huslån i de fleste banker. Banken din utnytter bevisst også personer som er spillavhengige, da de vet at å kjøre reklame sammens med spillreklamer og sportsarrangementer er en katastrofeformel.

Forbrukslånbankene vet akkurat hvor mange som ikke kommer til å klare å betjene lånene som de gir ut, som er grunnen til at de har så høy rente. Alt er kalkulert nøye. De er fullstendig klar over at det ødelegger familiers økonomi og fremtidsplaner for folk.

Ettersom du kaller desperate mennesker idioter, så bør du kanskje selv se deg i speilet, når du tjener rått på personer som er i økonomisk nød.

Hvem er idioten her?

Peace out,
CrazySig

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg