Mobbing er kult!

Det er faktisk skikkelig kult. Jeg trodde det var gammeldags, men det er kanskje mer inn nå enn noen gang. 

 

 

 • “Kunne i hvert fall vært naken så hadde vi brydd oss” 
 • “Hvis vi ikke hadde sluttet med å sette folk ut i skogen så hadde ikke dette vært et problem” 

 

En kjent norsk blogger la ut et illustrasjonsbilde av seg selv. Bildet ble oppdaget og lagt ut av en tredjepart, slik at kommentarene ikke ble rettet direkte mot personen. Der betyr at det er trygt og vi kan mobbe, kjør på! Det er jo ingen grenser. La oss slenge så mye dritt som mulig og se hvem av oss som får flest likes! Å tenke at personen vi slenger dritt om kanskje leser dette har da ingenting å si. Vi er jo mange fler som koser oss, også er det kanskje bare ei som blir såra. Worth it!

Innlegget kan ses her: https://www.instagram.com/p/B57IO6QndDExsgnf4JQtoXjyufMI985iCdk1Po0/?igshid=1dcrsdvdnav7

 

“Omgjustdont” er en av Norges største Instagram profiler hvor det legges ut som regel ganske  morsomme bilder av folk som gjør idiotiske ting. Jeg synes siden er artig, men akkurat nå følte jeg det gikk alt for langt. Er det ingen som tenker seg om at personen kanskje leser alle kommentarene? Dette innlegget hadde 233 kommentarer, ikke en eneste oppfordret til å stoppe sjikanesen.

 

Mulig jeg er helt ute på villspor her og ikke skjønner hvorfor dette skal være så morsomt. Oldschool og kjedelig er jeg kanskje, men jeg håper folk kanskje kan tenke seg 2 ganger om hva man kommenterer. Ord er utrolige sårbare. Hvis du spør et mobbeoffer om hva han synes har såret han mest, slagene eller ordene? Jeg er temmelig sikker på hva svaret er.

 

Mobbing er visst kult folkens, eller hva sier dere?

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg