Kjære mamma

 

 

Kjære gode, snille mamma

 

I slutten av juli 1991 kom Kristian, da ble du mamma for første gang. I 1994 kom Nikolai, før jeg kom i 1995. I 2001 kom den siste solstråla, Kaia Emilie.

Fra dag en har du alltid vist en enorm nestekjærlighet som ikke kan beskrives med ord. De første årene var det økonomisk vanskelig for dere med så mange barn, men det var noe vi aldri visste om eller la merke til. Du skjulte dette og ga oss masse kjærlighet og alt vi trengte. Vi dro på lange familieturer i bilen langs hele Norge og du var aldri sur på oss, til tross hvor mye vi kranglet i baksetet.

I 2007 ble livet ditt snudd på hodet, Kaia Emilie fikk akutt blodkreft i en alder av 5 år. Det er bare 150 barn i Norge som får kreft hvert år. I 3 år reiste dere frem og tilbake fra St. Olav Hospital i Trondheim mens hun fikk intensiv behandling. En slik smerte og usikkerhet du gikk igjennom de årene kan ikke beskrives, og likevel klarte du å bruke all din tid og energi på oss barna.

Vi ble ofte med til Trondheim, du både skjermet og informferte oss. Vi dro på turer i lag og vi tilbrakte mye tid i Trondheim i lag.

Du betydde nok uendelig mye for alle oss barna de årene, spesielt Kaia. Du var så trygg og god. Likevel klandrer du deg selv den dag i dag og føler du ikke gjorde en god nok jobb på den tiden. Det sårer meg ekstremt.

Kaia var en av de heldige som ble frisk. Nå lever i dag et flott liv. Hun har en kjærlighet som hun har arvet for deg, noe jeg fikk erfare i sommer.

Da jeg fortalte om spillavhengigheten min for første gang i 2016 ble du ekstremt fortvilet. Jeg gikk på det øyeblikket på flyskole i Bardufoss, og du ordnet straks flybilletter hjem. Du gjorde alt du kunne og hjalp meg økonomisk med refinansiering og ordnet hjelp til meg.

Jeg har skuffet og såret deg en rekke ganger i etterkant. Jeg har hatt mange “tilbakefall” og hver gang har du gjort alt du kan og mer enn det for å hjelpe meg. Jeg har faktisk mistet tellingen på hvor mange ganger du har vært der for meg.

Likevel klarte jeg å prestere å forråde deg på den værst tenkelige måten i fjor. Jeg stjal din identitet og tok opp lån i ditt navn. Etter alt det du har gjort for meg, var det det siste du fortjente. Smerten og usikkerheten dette har påført deg er ubeskrivelig. Du brånektet å anmelde meg og strittet imot da jeg og pappa forsøkte å overtale deg til å anmelde meg.

Jeg valgte å være åpen om det jeg har gjort. Dette har ført til at folk har kommet med kommentarer om at dere ikke er gode foreldre og at jeg har hatt en dårlig oppdragelse. Det er de største feiltolkningene som finnes, det er så feil.

Det vil ta lang tid før jeg vil være i stand å gjøre ting godt igjen og det smerter meg uendelig. Jeg er ikke så flink å vise følelser ovenfor deg, spesielt etter jeg har begynt på antidepressive, men smerten og sorgen jeg har for det jeg har gjort ovenfor deg er enorm.

Jeg fortjener ikke all den kjærligheten du har gitt meg gang etter gang. Det er ikke mange mammaer som hadde gjort alt du har gjort for meg.

Det er nok ikke mange som har opplevd alt det grusomme du har fått opplevd. Du er utrolig sterk og jeg er uendelig glad i deg.

Jeg vet at du tilgir meg, noe jeg ikke fortjener. Du er den beste mammaen og du fortjener så mye mer.

Jeg håper bare at jeg klarer å tilgi meg selv for det jeg har forårsaket deg.

Du klandrer bestandig deg selv for hva jeg har gjort, jeg håper du innser at det har ingenting med deg å gjøre.

Du er best, uendelig glad i deg ❤️

Klem, Sigurd.

 

Følg meg gjerne på Facebook

5 kommentarer
  1. Bra. Eneste personen du skylder props til er din egen mor.

   Hun er eneste som støtter deg og som også må leve med konsekvensene sammen med deg

   1. Du tar feil. Det er mange som heier på Sigurd. Han tar et oppgjør med det han har gjort, og jobber for å gjøre opp for seg. Men det tar tid. Langs den veien er det ikke nødvendig å høre på destruktive tilbakemeldinger fra personer som ikke tør å stå fram med fullt navn.

  2. Kan du norsk?

   Moren hans er eneste som støtter han OG som også må leve med konsekvensene.

   Det må nemlig ikke du, så hennes støtte betyr uendelig mye mer enn din “støtte”.

   Hadde du eller dine barn vært en av de han svindlet for mange mange tusen kroner hadde pipa hatt en annen lyd fra kjeften din.

   Hyklerske idiot.

   “Post fullt navn din feiging!!”

   Crazysig er vel ikke akkurat personen man bør dele personlig informasjon med.

   Historisk sett har det gått veldig gærnt.

   Så hold smella på dere, og hold dere til saken

   1. Helt greit at du har dine meninger, men vennligst hold deg til et brukernavn.
    Jeg ser du sender med forskjellige brukernavn fra samme IP adresse for å virke som du er flertall.
    “Yakubu fra Everton”, “Tafatt”, “Ta en L” og “_” er alle deg.
    Hold deg til et navn, eller så må jeg blokkere ip adressen din for spam.
    Du er vel kanskje den personen som oppsøkte meg på døra og truet med å gå ut i avisene for at de skulle lage sak om meg som “svindleren”. Isåfall har du jo fått viljen din.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg