I kveld er jeg hovedinnslaget på TV2 Nyhetene

Aaaah shit, here we go…  Kl 21 i kveld er jeg hovedinnslaget på TV2 Nyhetene (gitt at det ikke kommer andre hastesaker) og jeg skal kringkastes foran hele Norge. Det er sykt ubehagelig, kjenner jeg gruer meg litt.

I november ble jeg kontaktet av TV2 som ønsket å lage sak om historien min. Mye frem og tilbake, men fant ut at jeg da ikke var på et psykisk stabilt nok punkt til å gjennomføre det, slik at vi utsatt det til nå.

Et 1.5 timers langt intervju måtte bli gjort om til ca 4 minutter, er ikke lett å få plass til så mye på nyhetene. Reporteren sa han måtte ta brutale valg i forhold til hva som kommer med, slik at i videoreportasjen blir noe forkortet.

Jeg er helt ærlig litt redd for at det skal være krenkende for de jeg svindlet at jeg springer rundt på nasjonal TV og slenger rundt historien min. Det kan ødelegge mye for meg, kanskje jeg angrer i ettertid, kanskje det blir umulig for meg å få jobb, kanskje fremmede vil kjenne meg igjen på gata og tenke “Aah det er han idioten”.

For meg er dette mye egen terapi. Samtidig er jeg lei av å høre historier om andre som sliter med akkurat det samme, for det er faktisk helt ærlig sykt mange som har problemer i forhold til spilling. Over et titall av vennene mine på Facebook som jeg hadde fra før av, har snakket om lignende problemer, i varierende grad. Har venner som har sagt de har tapt et par tusen, og har faktisk en som har tapt mer enn meg. Jeg tror ingen av familien eller vennene deres vet at de har hatt spilleproblemer. Det er sykt vanlig, og utrolig få som innrømmer det.

De legger ut en nettartikkel i tillegg, tror nesten det er den jeg gruer meg mest til, iallefall kommentarfeltet. Men jeg får stå i det, dette er et eget ønske.

Men uansett. I kveld skal den vises på 21 nyhetene. Jeg har både sett videoen allerede og nettartikkelen, så jeg vet nesten ikke om jeg en gang orker å se på selv.

 

Peace out,
Crazysig

Psst! Følg meg gjerne på Facebook

Les også:
Svindelen
Kaoset
Selvmord

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg