God Morgen Norge

Møt opp hos God Morgen Norge kl 07:05, så skal dere få sminke og frokost før dere er live 07:39.” Må si jeg er svært imponert over hvordan TV2 visste at sminke og frokost er den beste starten på dagen jeg vet om!

 

Neida, men jeg fikk prøve sminke for første gang! Make-up artisten brukte vel kanskje 1 minutt på meg, mens mamma fikk nærmere 30 minutt i skjønnhetsstolen. Diskriminering, vi er tross alt i 2020!…😭

 

Fra spøk til alvor, dette var spesielt. Etter jeg hadde fått på meg sminke satt jeg meg backstage og tok en kaffe. Ved siden av meg satt Hans Olav Lahlum med distrikts-og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland fra Høyre. Det var en TV backstage som viste programmet, og der sa programlederne “I dag skal vi møte Sigurd som har 2.5 millioner i gjeld og har svindlet til seg store summer”. Både Lahlum og Helleland kastet et kjapt blikk på meg, og jeg kjente et skikkelig ekkelt kick i hele kroppen. Det er så syyykt ubehagelig å gå ut med noe slikt, men jeg tror mange kan ha nytte av det, så jeg kjører på, tenkte jeg.

 

Jeg må si jeg er svært imponert hvor interesserte og givende programlederene Vår Staude og Peter Bubresko er. Full skryt til de, fantastiske mennesker. Før vi gikk live, kom de backstage og stilte mange spørsmål og virket som de syntes det var et viktig tema. De fortalte også at de selv kjente personer som har spilt bort huset sitt og millioner. Ikke nok meg det, men til og med vekteren som var backstage sa han hadde en venn som tok selvmord grunnet spilling for noen år siden. Etterpå tok de seg også tid til å snakke og håpte vi kan opprettholde kontakten.

 

Det var mye mer avslappende enn Nyhetssaken. Her ble jo det tross alt live og alt jeg sa kom med, noe som faktisk er mye mer behagelig enn når et timelangt intervju blir klippet ned til 4 minutter, slik det ble på Nyhetene (forståelig nok).

 

Så vår kjære Wenche da, for ei flott dame! Hun brukte mye tid på å snakke med både meg og mindre foreldre. Hun fortalte selv at hun gjør mye frivillig arbeid for hjemløse og rusavhengige. Hun er faktisk så god på ekte, som man får inntrykk av henne på TV.

 

Må si jeg ble svært imponert over hvor god jobb de gjør i God Morgen Norge, alt ble så avslappende og naturlig, dette fra et program jeg helt ærlig nesten aldri har sett på sjøl.

 

Meldingene renner desverre fortsatt inn fra ukjente som sier de sliter med å få hjelp for pengespill. Det er så utrolig trist å høre. Det viser bare at det er mye som må gjøres og tabuet må brytes ned.

 

Peace out,

Crazysig

3 kommentarer
  1. Skjønner ikke greia di.

   Hvorfor drar du på turné for å spille offer for bettingindustrien istedet for å opparbeide deg midler til å betale tilbake de du svindlet?

   Du er faen meg så manipulativ.

   Alt som kommer ut av kjeften din er bare utspekulert søppel for å få oppmerksomhet over på noe annet enn at du har utført jævlig grov svindel.

   Jeg har aldri respektert deg, for du har faktisk ikke gjort noe respektabelt i dette tilfellet. Du gikk ut offentlig med det fordi du ikke hadde noe valg.

   Og nå tror jeg snart du mister den støtten du hadde hos andre naive idioter som tror på dumme unnskyldningene dine.

   Det du har gjort et ekstremt og kriminelt i absolutt alle land. Null moral.

   Jeg hadde gått fra frisk som en fisk, til dårlig psykisk helse av det store lånet du spilte bort. Du burde syntes synd på moren din, ikke deg selv.

   Dropp all pisspreiket. Begynn å ta ansvar for hva du faktisk har gjort.

   1. Hei, jeg skjønner du er irritert når du har kommentert på 3 forskjellige innlegg, med falske epostadresser. (Jeg kan se IP adressen).

    For det første, jeg går ikke ut for å synes synd på meg selv. Jeg tar ansvar for det jeg har gjort og er klar for å ta min straff for det.

    For det andre, jeg gjør alt jeg kan for å betale tilbake. I fjor jobbet jeg 150%, men mistet jobben min grunnet politianmerkningen. Ettersom jeg straks skal inn å sone, er det håpløst å få jobb.

    For det tredje, så tigger jeg ikke om penger. Faktisk avslo jeg en rekke tilbud fra folk som ville gi meg penger fra forrige TV2 Nyhetssak. Du refererer kanskje spleisen jeg hadde? Den var kun for å gjøre som du sier, ta ansvar og betale tilbake. De pengene jeg fikk fra dne gikk uavkortet til å betale tilbake en rekke personer jeg svindlet. Jeg så desverre ingen andre løsninger for å få betalt tilbake fortere.

    Eneste grunnen til at jeg går ut offentlig (noe jeg ikke tjener en krone på), er å hjelpe andre og forhåpentligvis skape en politisk debatt angående denne tematikken og hvorfor det er så lite hjelp å få.

   2. Trist å lese hvor lite reflekterte og ondskapsfulle noen kan være.

    Yakubu fra Everton: kan ikke du finne deg en annen hobby enn å spre eder og galle!? Og om du virkelig mener det du skriver bør du kunne stå frem med navn !

    Full støtte til Sigurd! Du er steintøff, og blir stolt på dine vegne. Å stå frem slik i offentligheten etter man har valgt noen feil underveis er ikke annet enn tøft!
    Alle mennesker gjør feil, og tar feil valg mange ganger i løpet av livet. Noen av større karakter, men ikke større enn at de må få lov å begynne på nytt. Og spesielt om de selv er klar over sine feilgrep.

    Fortsett der du er Sigurd, folk som går foran og røre å sette lyskasteren på seg selv er gull!!

    Keep up the good work Sigurd !!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg