Vi skal på God Morgen Norge!

I går våknet jeg til en melding fra TV2 som inviterte meg og moren min til God Morgen Norge neste fredag. Jeg er snart i ferdig med å bli en abcdefghijklmnopq..R(?)-kjendis, for the wrong reasons. 

Det har skjedd veldig mye i det siste. I løpet av de siste dagene har jeg vært på Nyhetene, direkteintervjuet på Nyhetskanalen og i går spurte TV2 om jeg ønsker å ta med meg moren min på God Morgen Norge.

Jeg har alltid tenkt at det beste for meg er å være åpen. Det er mange negative sider med det også. Jeg studerer jo sykepleie (inntil videre), så være offentlig om noe slikt da, kan gjøre det veldig vanskelig for meg å få jobb i fremtiden. Jeg risikerer også at eventuelle fremtidige pasienter kjenner meg igjen og ikke har tillit til meg, noe som vil være en naturlig reaksjon.

Jeg hadde ikke tenkt å bli en rosablogger, men neida, bare 2 måneder ut i bloggingen skal jeg skal prøve sminke for første gang når jeg kommer i studio! 💆‍♂️💅

Ser for meg at jeg kanskje får vist litt mer av en mindre høytidelig versjon av meg selv på GMN, og jeg trenger kanskje ikke å ha like morskt blikk som jeg har hatt tidligere med TV2, forhåpentligvis.

Det er tross alt bare min versjon av ID-tyveriet som har blitt fortalt til nå, så jeg må innrømme det blir spesielt når Jorun også får fortalt sin versjon og all den tyngden hun har påkjent gjennom dette.

Samtidig får jeg jo tross alt en liten Oslo-tur på TV2s regning. Jeg knapt vært ute av Ålesund det siste året, så blir gleder meg til å komme meg vekk for en dag! Også får jeg besøkt supersøstra mi som er lærling der nede, 2 fluer i en smækk!

Nå venter jeg bare på invitasjonen fra Skal Vi Danse🕺

 

Peace out, 

CrazySig

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg