“Det sier kun noe om deg”

 

Helt ærlig, jeg er litt lei av støttemeldinger. Jeg liker ikke de, rett og slett. I min jakt på litt ærlige tilbakemeldinger og hva folk kanskje tenker, men ikke tør å si, valgte jeg opp temaet på et anonymt bettingforum. 

 

Du stjal BankID til mor og blæsta bort 740 000 + 100 000 + 70 000 i belånte penger. Det hadde vært ille nok om moren din var multimillionær og eide disse pengene. Så lar du søsteren din ta støyten når folk du har svindlet møter opp på døra. (Sitat: “Burkie”)

Endelig noen som er ærlig, takk Burkie.

Ja, det gjorde jeg. Jeg kritiserer hvor lett det er å få tak i kreditt. Det tok under 1 minutt å fylle ut søknaden om lån til jeg hadde 370.000kr disponibelt på kontoen fra SBanken. Selve søknaden tok under 1 minutt. Dette mener jeg fortsatt er innenfor tidsrammen før rasjonell tankegang slår inn hos en som er psykisk preget og er suicidal pga. betting. Det er skremmende at det er lettere å få en million i kreditt som er disponibelt øyeblikkelig, mens det tar flere dager å få huslån med samme beløp.

De første 340.000 spilte jeg bort samme dag. Planen var da helt klar å drepe meg selv siden jeg hadde rotet det såpass mye til og det er ikke en slik person jeg har vært hele livet. SBanken betale så ut lånet neste dag en gang til med en feil. Jeg hadde allerede tapt og svindlet for de 340.000kr så jeg var fucked uansett.

Jeg skylder fortsatt på avhengigheten, men jeg tar fortsatt fullt ansvar for egne handlinger. Jeg er fullt klar over at det var jeg som gjorde det, men jeg ville aldri i livet ha svindlet noen hvis jeg ikke var preget av spilleavhengighet.

Dommeren som dømte meg til 9 måneder fengsel sa forresten at siste året har det vært en stor økning i antall personer som har svindlet i forbindelse med pengespillavhengighet. Han mente at det er derfor det er viktig å gi en streng straff. Jeg sier ikke at det er normalt, absolutt ikke. De færreste ville gjort noe så sykt, og jeg må ta straffen min, den er fortjent.

 

Her er noen eksempler:

 

Det er også en rekke lignende hendelser, hvor situasjonene ikke har blitt politianmeldt. Da jeg ble innlagt fortalte en annen som var innlagt at moren hadde spilt bort 600.000kr av arven hennes.

Jeg tar fullt ansvar for det jeg har gjort og det er en helt syk ting å gjøre. Jeg er helt fullstendig klar over det, og det er derfor jeg har seriøst lyst å ta livet mitt hver dag. Samvittigheten dreper meg.

 

Så lar du søsteren din ta støyten når folk du har svindlet møter opp på døra. Det sier ikke en del om noen som helst, kun deg, egentlig. (Sitat: Burkie, oddsen.nu)

Det var aldri meningen. Jeg bor hjemme slik at husleien jeg betaler går til foreldrene mine. Dette har namsmannen godtatt. Hadde jeg visst at noen skulle ringe på døren hadde jeg aldri latt søsteren min åpne.

Tror du utenlandske spillselskap hadde hatt råd til å reklame på norsk tv for 850.000.000kr i 2018 hvis det ikke var mange folk som meg som spiller bort millioner? Kredittselskap ønsker forøvrig om å ha sine reklamer spilt etter spillreklamer.

 

Kilder:
Oddsen.nu
Raumnes – Verge tok opp […]
TV2 – Norsk fotballspiller svindlet personer […]
TV2 – Eksen tok opp 2,1 millioner i Jannes navn
Spillavhengighet Norge via Varden -.Kvinner ruineres av partneren

 

Psst! Følg meg gjerne på Facebook

Les også:

Livreddende lillesøster
Året jeg ikke skulle fullføre
Pengespillavhengighet
Tror jeg heller hadde løpt naken ned Karl Johan

Peace out,
Crazysig

1 kommentar
  1. Vell om du vil ha kritikk fra min side om det du har gjort, så må jeh si du er heldig med bare 9 mnd fengsel. VELDIG HELDIG! Etter å ha lest mye av bloggene dine, så ble jeg overaska at du grein i dusjen av glede fordi du vant 300k som du også måtte skatte for. Det er egentlig ikke mye penger, det du vant er såvidt nok til å kjøpe en ny bil, og ny bil er egentlig en dårlig investering også. Nå har jeg heller aldri vært spillavhengig, fordi jeg har forstått sjansen til å vinne mye eksisterer egentlig ikke. Så når du var heldig nok og vant så *vant* du, men du trodde vell dette proklamerte til at sjansene dine ble større til å vinne enda mer. Så dum kan man vær. Jeg er bare bitter i at du slapp den virkelige sjansen din til å bli flykaptein, og heller gikk ruta med å låne flere 100 tusen i moren din sitt navn, svindle flere folk i hytt og gevær på finn og bruke absolutt alt på betting i håp om å klare å få tilbake det du spilte vekk. Selv om du kanskje økte sjansen din til å vinne, så er likavell sjansen verdiløs å trakte etter egentlig. Du fortjene egentlig mer enn straffa du fikk i fengsel, men låne du sitter igjen med er egentlig straff nok. Det er bare prisen du må betale for å gi slipp på din egen selvrespekt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg