Da er vi i Oslo hos TV2

Det er så sprøtt at det har gått så langt. Et enkelt lite spontant innlegg på Facebook har ført til 30.000 lesere på bloggen, hovedreportasje på TV2 Nyhetene, direkteintervju hos Nyhetskanalen og i dag ble jeg og mamma flydd ned på TV2s regning og skal på God Morgen Norge i morgen tidlig. 

 

Det blir vel sånn når man brenner for et tema. Jeg håper inderlig at det blir satt mer fokus på, slik at andre personer har slitt med noe av det samme jeg kan gjøre, kan få hjelp. Det er også så utrolig mange politiske tiltak som må til, men det orker jeg ikke å skrive om her. (Pssst, hvis dere leser dette “NRK Debatten”, then you know what to do).😉

 

Dette blir nok garantert tøffest for mamma. Hun har ikke vært fremme og uttalt seg om saken enda, så dette blir nok veldig spesielt for oss begge. Likevel må jeg faktisk innrømme at jeg ikke er nervøs, jeg syntes det føltes mye mer ubehagelig da jeg skulle på Nyhetene.

 

Uansett, tune inn på TV2 kl 07:39 i morgen tidlig hvis dere vil se innslaget om hos. Dette blir ufattelig spennende.

 

Nå skal jeg prøve å få meg litt søvn, slik at jeg ikke ser ut som en forvillet Ålesunder i morgen. Uansett så vil nok sminken kanskje skjule det, håper jeg!

 

 

“God natt, Norge!”

Crazysig

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg