Ari Behn – Fra hakkekylling til hylles

“Gone” av Ari Behn. (Instagram: Ari.behn)

Fra hakkekylling til hylles

Ari Behn tok livet sitt 1. juledag. Jeg skal være dønn ærlig, som de fleste på min alder har jeg ikke hatt noe spesielt forhold til han. Jeg husker medier har alltid hakket på han og det er laget dokumentar av TV3 “Ari og halve kongeriket” som ble gitt ut uten hans ønske. Nå som han er død, begynner alle å hylle han. Hvorfor må noen dø før vi klarer å se hvor gode mennesker er?

 

Vi mennesker, og spesielt store medier, har en grusom tendens til å gå til angrep på folk og låse oss på det. Ari Behn fikk utrolig mye tyn gjennom årene. Vi kritiserer Durek for alt det er verdt. Listhaug blir sammenlignet med judas. Vi har en grusom trang til å finne enkelte skyllebøtter som vi kaster all driten på.

 

Jeg har aldri hatt noe forhold til Ari Behn, men inntrykket jeg har fått av han via medier gjennom oppveksten min, ser jeg nå er helt feil. Først når han har tatt livet sitt, får jeg se hvor fantastisk menneske han var. Jeg synes det er helt fantastisk at det er fokuset nå, men det er grusom at det ikke var fokuset mens han levde. Han fikk aldri oppleve kjærligheten Norge egentlig hadde for han.

 

Det minner meg om kjøret vi har mot offentlige mennesker som tør å være annerledes. For eksempel, jeg er ikke enig med Listhaug sin politikk, men hun blir hetset og nærmest sammenlignet med judas for meningene siden. Enda værre er det hos Durek. Jeg synes mye av det han har skrevet er langt bak mål, men det som er enda værre er det som blir skrevet om han.

 

En fantastisk person jeg aldri fikk skikkelig oppleve

 

Jeg håper mange her i Norge, spesielt medier, kan se seg selv i speilet. Er ikke det snart på tide at vi hyller mennesker mens de lever også? Det er så utrolig synd at en fantastisk fargeklatt som Ari Behn aldri fikk oppleve hvor mye kjærlighet som finnes for han.

 

Ari Behn, takk for at du lyste opp Norge. Jeg kunne ønske jeg hadde visst hvor fantastisk du var før du døde.

 

Hvil i fred.


 

Les også :

Tema: Selvmord

Tema: Spillegalskap

 

Bildet “Gone”, sier mer enn tusen ord.

“Gone” av Ari Behn. (Instagram: Ari.behn)

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg