Året jeg ikke skulle fullføre

Godt nyttår folkens! Jeg synes det er ubeskrivelig deilig å si det, for da kan jeg legge fra med drittåret 2019, og grave det ned i en boks jeg aldri skal åpne igjen. Hadde jeg tross alt fått viljen min, hadde jeg ikke kunnet skrevet dette.

 

Det er ikke ofte jeg banner, men fyfaen for et drittår dette har vært. 2019 har vært for meg et år der jeg har sunket absolutt lavest, gått fra å være englebarn til å bli kriminell. Svindlet en rekke personer, såret minst like mange, forrådt meg selv og de nærmeste. Samvittigheten og selvhatet mitt har vært så stort at jeg har tenkt å ta livet mitt nesten hver dag. Samtidig har jeg ikke samvittighet til å forlate problemene mine ovenfor andre.

 

Som en person sa til meg, 2020 kan bare bli bedre. Det blir er år hvor jeg må fikse meg selv og ta konsekvensene for det jeg har gjort. Konsekvensene tror jeg faktisk blir bedre for meg enn den straffen jeg har påført meg selv. Jeg skal tross alt i fengsel iløpet av året, men helt ærlig så tror jeg det blir bedre å være innelåst enn de dagene jeg har gått rundt og fundert over hvor effektivt man kan avslutte seg selv på. Det er ganske jævlig å ha slike tanker, for å si det mildt.

 

Nyttårsfeiringen ble i år med familie i Trondheim. Det er veldig merkelig å skal feste året med mine nærmeste etter alt det som har skjedd, men jeg er veldig heldig som har en så god familie rundt meg. En del av meg liker det faktisk helt ærlig ikke, for jeg føler jeg bør stå på egne bein nå. Men herregud så koselig det i grunn er å feste med familien. Ikke minst har det vært utrolig kjekt å være med nevøen min som er 2 år som ikke aner hva jeg har gjort.

 

 

Slenger med et bilde sammen med søstra mi, Kaia, og mammsi.

Gir hatten min cirka terningkast 2

 

Synes forresten kongen hadde en fantastisk tale i dag. Han fortjener all den heder han kan få. Det er utrolig flott at Norge har en slik frontfigur hele landet kan samle seg under, i forhold til land som kun har sine politiske overhoder hvor meningene blir splittet.

 

Godt nyttår alle sammen! ❤️

 

3 kommentarer
  1. Godt nytt år til deg! Og 2020 blir supert – og ønsker deg alt godt framover. Fortid er fortid.

   Jeg og mamsen din gjekk på folkehøgskole i Stavern sammen 🙂 Du må hilse <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg