2 uker igjen

Det er ikke lett å oppdatere en blogg når man føler på mye motgang.

De siste ukene har vært intense. Mediedekningen er en ting, mens kampen om å få lov å studere er en annen.

Jeg føler alle ser ekstra på meg nå. Om jeg går på butikken eller sitter i stua med slekta. Jeg har blitt stoppet en gjentatte ganger av fremmende som ønsker meg lykke til, noe som er forsåvidt snilt av de. Nå er det de færreste som kjenner meg igjen som faktisk stopper meg, så det er nok mange som ser og tenker “han idioten” også. Jeg synes forsåvidt det er helt greit, men det er følelsen av at alle steg man tar bli analysert av fremmede som er ekstremt ubehagelig.

Men okei, det er noe jeg har valgt selv.

Mitt ønske med dette er jo at jeg kan prøve å snu dette til noe positivt etterhvert. Med det mener jeg at jeg kan bruke erfaringen min innenfor avhengighet til å hjelpe andre som sliter med det i fremtiden. Det ser forsåvidt litt mørkt ut, jeg har blitt tatt ut av studiet lokalt grunnet skikkethetsklage, samt fakultetet sentralt i Trondheim anbefaler de som skal vurdere politiattesten min at jeg ikke får fortsette.

Helt ærlig, jeg forstår det fullt ut. Det er helt uakseptabelt det jeg har gjort, slik at jeg skjønner at de valgene blir tatt. Det er tungt, jævlig tungt, men slik er det.

Nå sitter jeg bare å lurer på hva f.. jeg skal studere nå på tredje forsøk.

Dette medfører at soningen ikke blir utsatt pga. utdanning likevel, og jeg skal mest sannsynlig inn 2. mars i Hustad fengsel, nord for Molde. Det er utrolig rart, men jeg ønsker faktisk ikke å utsette soningen uansett, jeg vil bli ferdig med dette og få meg en jobb igjen. For min egen del er det kanskje bra at jeg får en pause fra hverdagslivet og konstante påkjenninger, men jeg synes det er forferdelig å ikke ha mulighet til å ha inntekt for å betale tilbake. Samvittigheten ovenfor de jeg svindlet som må vente enda lengre på pengene er skikkelig piss!

Alle disse beskjedene, kontrameldingene, søknadene og følelsene gjør i grunn at jeg ikke orker å være så sosial på dagen, har null overskudd. Natten er eneste punktet på døgnet jeg slapper litt av og det gjør at jeg snur døgnet helt.

Jeg bør nok snu trenden ganske fort, hvis ikke blir jeg neppe populær når vi skal telles opp kl 07 hver morgen i fengselet 😶

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg